Google Reklam Yönetim Hizmeti

Wiki Article



Proji sayısal pazarlama ajansımız 2015 yılında İzmir'de kurulmuştur. Proji dijital pazarlama hizmetleri veren bir ajanstır. Proji sayısal reklam ajansı Google Partneri ve yerında bilirkişi Google sertifikalı ekibi ile reklam yönetiminizi gerçekleştirmektedir.

Google Ads'i kullanmaya çıbanlamanıza yardımcı yetişmek karınin, 5500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 5500 TL bile tığ vereceğiz. Bu teklifi istek ten Bu teklifle müteallik geçerlilik ve koşullar: öneri stoklarla münhasırdır. Teklif tek Google Ads'bile yeni olan ve fatura adresi Türkiye sınırları içre olan reklamverenler midein geçerlidir. Her reklamveren tenha bir özendirme teklifinden yararlanabilir. Bu teklifi etkinleştirmek için: özendirme kodunun ilk Google Ads hesabınıza kendiliğinden olarak uygulanması için bu teklifle ilişkili düğmeyi yahut angajmanyı tıklayın. Promosyon teklifinin, ilk reklam vizyonu yayınlandıktan sonraki 14 zaman süresince ilk Google Ads hesabınıza uygulanması gerekir. Promosyon teklifi yalnızca ilk kayıt alışverişlemi sırasında bir ödeme profili ve makbul bir ödeme yöntemi eklenmiş olması durumunda hesabınıza uygulanır. Google Ads kredisi tutulmak dâhilin: Promosyon kodu Google Ads hesabınıza uygulandıktan sonra, 60 gündüz içinde, reklam kampanyalarınızda en azca 5500 TL (rüsum ve ücretler hariç) maliyet tahakkuk etmelidir. 5500 TL cirimında ödeme dokumalması ehliyetli bileğildir. 5500 TL reklam maliyetinin tahakkuk edip etmediğinin izlenmesine ancak özendirme teklifi uygulandıktan sonrasında çıbanlanır.

Videoteyp Reklamlar: Google Videoteyp Reklamları, yine Google Ads Paneli kullanılarak verilir. Burada temelde dü kullanma biçimi vardır. Birincisi videolar içinde beliren banner layihamları yahut size ilgilendiren video deruneriklerin lansmanı. Belli başlı kriterler dahilinde hazırlanan banar görseller hedeflenen Youtube videoteyp, videoteyp kanalları ve farklı maksat kitlelerin ilgilendiği videoların süresince mevzi alabilir.

Google ADS danışmanı, bu reklamların kurulumu ve optimizasyonu karşı bilgelik ve deneyim sahibi olan, yakın reklam türleri ile firmaların müspet anlayışsız dkatüşümler almasını sağlayıcı, reklamın davranışlevselliğini arttırabilen ve bütün bu gelişememiş devirler ile reklamın izah etmek istediğini gerçek okuyabilen kişilerdir. Herkes Google ADS Danışmanı Olur mi?

Reklam Kampanyasında Tadil ve İyileştirmeler: Reklam kampanyalarınızı izliyor ve anlık olarak bünyelabilecek tadilat ve iyileştirmeler konusunda sizlere öneriler sunuyoruz.

Tat alma organı hedeflemesi kuruluşn: Reklamlarınızın hangi dillerde gösterileceğini belirleyin. Dil hedeflemesi, belli başlı dilleri mütekellim kişilere reklamlarınızın gösterilmesini sağlamlar.

Google Reklam Yönetimi, Google Ads olarak da bilinir, sayısal pazarlama stratejileri kapsamında kullanılan bir reklam platformudur. Google Ads, kullanıcıların Google’da kontrol yaparken, YouTube kabilinden video sitelerinde gezinirken, Gmail hesaplarını kullanırken yahut Google Display Network’teki web sitelerinde gezinirken reklamlarınızın gösterilmesini esenlar.

Anahtar sözcük hedefleme kullanın: Anahtar kelime hedeflemesi kullanarak, reklamlarınızın çın anahtar kelimelerle eşleşmesini katkısızlayın. Bu, reklam gösterimlerinizin elan yakın ve hedeflenmiş olmasını sağlamlar.

A/B testi bir web sitesi üzerinde bir yahut takkadak çok bileğmeslekkenin sınav edilmiş olduğu rasgele hale getirilmiş deneylere denir. Google Ads Reklam google reklam uzmanı yönetimi kapsamında reklam kampanyası muvaffakiyetsı ve bütçe optimizasyonu bâtınin intizamlı olarak a/b testleri kuruluşlması gerekir.

Hatimeları çözümleme ettikten sonrasında yeni reklam kampanyalarınızı buna nazaran optimize ediyor ve markanızın Google reklamları

Bu ağ ile dünya genelinde genel ağ kullanıcılarının %90’ına ulaşılabilir. Bu ağ ile hedef kitleler ciğerin gösterim sağlamlanabilecek özel banner reklam alanlarına muvasala sağlanır.

Google ADS reklamınızı bir profesyonele vedia ederken neler yapmanız gerekir, kısaca bahsedelim:

Rakiplerinizi geride bırakacak en yavuz Google Ads reklamlarını sunabilmek muhtevain Creaviser ile iletişime geçebilirsiniz.

Google Ads danışmanlığı, şirketinizin Google Ads kampanyalarının elan kuvvetli hale getirilmesini ve daha yüksek ROI (yatırım getirisi) elde etmenizi katkısızlayabilir. Bu, şirketinizin ürün veya hizmetlerinin elan geniş bir kitleye ulaşmasını ve potansiyel müşterilerinizle henüz aktif bir şekilde haberleşme kurmanızı sağlamlar.

Report this wiki page